Повернутися до звичайного режиму

Міський семінар на тему: "Розвиток інтелектуальних здібностей дітей старшого дошкільного віку за допомогою розвиваючих ігор"

03 червня 2014 року на базі дошкільного навчального закладу №337 Комінтернівського району відбувся міський семінар для методистів методичних центрів управлінь освіти адміністрацій районів, які опікуються дошкільною освітою, керівників районних методичних об’єднань вихователів-методистів на тему: «Розвиток інтелектуальних здібностей дітей старшого дошкільного віку за допомогою розвиваючих ігор».

Мета семінару: підвищення професійної компетентності педагогічних працівників з питань розвитку інтелектуальних здібностей дітей старшого дошкільного віку.

Слухачі семінару отримали цікаву інформацію про психолого-педагогічні особливості розвитку інтелекту у дітей дошкільного віку, використання розвиваючих ігор для розвитку пізнавальної активності дітей, застосування музично-дидактичних ігор для розвитку музично-сенсорних здібностей дошкільників.


У ході семінару відбувся перегляд організованої освітньої діяльності старших дошкільників.

Учасники ігрового педагогічного тренінгу мали можливість познайомитись на практиці з нетрадиційними прийомами роботи з розвитку мовлення дошкільників.
Відвідувачам семінару була запропонована для перегляду тематична виставка методичної літератури та розвиваючих ігор.

Кiлькiсть переглядiв: 263