Закінчилась робота літніх таборів!

У районі працювало 17 таборів відпочинку з денним перебуванням, в яких відпочило – 3145 дітей:

на базі загальноосвітніх навчальних закладів, термін роботи з 02.06. 2014 по 20.06.2014

За рахунок міського бюджету відпочило 130 дітей пільгових категорій (діти-сироти, позбавлені батьківського піклування, діти з малозабезпечених та багатодітних сімей, обдаровані та талановиті діти, діти схильні до правопорушень) на загальну суму 21840грн.

Усі табори відпочинку з денним перебуванням працювали згідно планів роботи, які містили різноманітні заходи за інтересами та віком дітей. Під час відпочинку діти приймали участь у всіх міських заходах, відвідали виставки, музеї, басейн, відбулися спортивні змагання, музичні свята, психологічні тренінги, працювали бібліотеки, комп’ютерні класи, гуртки за напрямками. Робота таборів відпочинку була скоординована з позашкільними закладами щодо організації культурно-масової та виховної роботи з дітьми.

На базі таборів відпочинку з денним перебуванням з 02.06. по 20.06.2014 року працювало 4 районних тематичних загони відпочинку з денним перебуванням, а саме:

«Лідер» - для лідерів учнівського самоврядування на базі ХГ № 46 – 23 дітей

Лідери учнівського самоврядування продовжували вивчати прийоми та навички спілкування, знайомство з формами самоуправління у інших навчальних закладах міста, навчалися поводитися перед камерою, давати інтерв’ю, правильно будувати ораторські промови.

«Пошук» для обдарованих учнів на базі ХГ № 46- 23 дітей.

Протягом роботи загону з учнями проводлися навчальні та психологічні тренінги, екскурсії до бібліотеки ім. Короленко, інтелектуальні ігри, спортивні заходи, зустрічі з викладачами вищих навчальних закладів.

«Історико-краєзнавчий» - для учнів 7-8 класів на базі ХГ № 178 - 19 дитина.

Робота загону скоординована з Харківським національним університетом ім.. В.Н.Каразіна, що сприяє можливості дітей поглиблювати свої знання про рідний край.

Одним з напрямків роботи щодо профілактики правопорушень, жебракування під час літніх канікул є робота тематичного загону «Орієнтир» на базі загальноосвітньої школи № 78 з використанням бази Центра дитячої творчості № 4, парка ім. Артема, в якому відпочило 23дітей із сімей, які опинились у складних життєвих обставинах.

Управлінням освіти адміністрації Комінтернівського району Харківської міської ради спільно зі службою у справах дітей, Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, наркологічною службою району та центром «Довіра» було складено та скореговано план і режим роботи загону. До плану було включено профілактичні, навчаючі, профорієнтаційні, спортивні, розважальні заходи ( естафети, змагання з футболу, відвідування басейну, екскурсії тощо).

/Files/images/novini/iyun2013/Буфер обмена-2.jpg

/Files/images/novini/2014_rk/traven_2014/Буфер обмена-3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 213