Переліки навчальних програм, підручників та навчально-методичних посібників для дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів

Інформація про переліки навчальних програм, підручників та навчально-методичних посібників для дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів, які мають гриф Міністерства освіти і науки України

Інститут інноваційних технологій і змісту освіти поетапно розміщує переліки навчальних програм, підручників та навчально-методичних посібників для дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів, які мають гриф Міністерства освіти і науки України або схвалені для практичного використання.

Список навчальних видань для дошкільних навчальних закладів, яким надано гриф Міністерства освіти і науки України або схвалення для використання в дошкільних навчальних закладах.

Список навчальних програм, підручників та навчально-методичних посібників, рекомендованих Міністерством освіти і науки України для використання в початкових класах загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням українською мовою у 2014/2015 навчальному році.

Список навчальних програм, підручників та посібників для загальноосвітніх навчальних закладів, яким надано гриф Міністерства освіти і науки України або схвалення для використання у загальноосвітніх навчальних закладах:

Українська мова;
Українська література;
Іноземні мови;
Математика;
Історія України;
Правознавство;
Світова література;
Географія;
Інформатика;
Філософсько-світоглядні дисципліни;
Хімія;
Природознавство. Біологія. Екологія;
Захист Вітчизни;
Основи здоров’я;
Фізика, астрономія;
Трудове навчання;
Фізична культура;
Економіка.

Список навчальних програм, підручників та навчально-методичних посібників, рекомендованих Міністерством освіти і науки України для використання у загальноосвітніх навчальних закладах з навчанням російською та іншими мовами національних меншин у 2014/2015 навчальному році.

Список навчальних програм, підручників та навчально-методичних посібників для початкових класах загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням українською мовою, що надійшли на розгляд у 2014/2015 навчальному році.

Список рукописів навчальних програм, підручників та посібників для загальноосвітніх навчальних закладів, що надійшли на розгляд в Науково-методичної комісії Науково-методичної ради з питань освіти Міністерства освіти і науки України.

Список рукописів навчальних програм, підручників та посібників, що надійшли на розгляд в Науково-методичної комісії Науково-методичної ради з питань освіти Міністерства освіти і науки України для використання у загальноосвітніх навчальних закладах з навчанням мовами національних меншин.

За матеріалами сайту Інституту інноваційних технологій і змісту освіти.

Кiлькiсть переглядiв: 262