У Комінтернівському районі відбулась районна серпнева педагогічна конференція

Сьогодні, 28 серпня 2014 року, у Харківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 68 Харківської міської ради Харківської області відбулася районна серпнева педагогічна конференція за темою «Підсумки розвитку освіти Комінтернівського району в 2013/2014 навчальному році та пріоритетні завдання на 2014/2015 навчальний рік».

Робота районної конференції педагогічних працівників розпочалася з виступу Голови адміністрації Комінтернівського району Харківської міської ради Романа Сергійовича Веприцького. Він привітав учасників конференції та подякував за високі результати щодо підготовки навчальних закладів району до нового навчального року. Роман Сергійович зазначив, що завдяки професійній майстерності педагогів учні Комінтернівського району посідають призові місця в інтелектуальних, спортивних, творчих змаганнях, конкурсах, турнірах.

Під час конференції 12 педагогічних працівників та 16 педагогічних колективів навчальних закладів району було нагороджено Почесними грамотами різних рівнів та подарунками.

У роботі конференції взяли участь керівники навчальних закладів району всіх типів і форм власності, ветерани освіти, молоді вчителі, педагоги.

Перед початком конференції усі бажаючі мали змогу ознайомитися з матеріалами виставки «Освіта Комінтернівського району: здобутки та перспективи», де були представлені наробки всіх навчальних закладів району.

Кiлькiсть переглядiв: 196