Повернутися до звичайного режиму

Спортивний ярмарок "Харків - спортивна столиця"

Напередодні проведення спортивного ярмарку "Харків - спортивна столиця" (13 вересня 2014 року на площі Свободи), Департамент спортивних іміджевих проектів і маркетингу Харківської міської ради починає інформаційний марафон про учасників майбутньої події.

Щодня на сайті KHARKIV SPORT CITY будуть презентовані кращі спортивні організації міста: розповідь про історію їх створення, керівництво і провідний тренерський склад, освітлена участь в змаганнях і досягнення вихованців спортивних організацій.

Для бажаючих займатися вподобаним видом спорту, на сайті можна знайти адреси і контактні телефони спортивних організацій міста Харкова.

Спортивний ярмарок "Харків - спортивна столиця" - це унікальний проект, спрямований на популяризацію фізичної культури, спорту і здорового способу життя.

Відвідувачам спортивного ярмарку, який пройде 13 вересня 2014 року, буде представлено більше 50-ти видів спорту, які активно функціонують в нашому місті.

Представники спортивних федерацій будуть надавати інформацію про свою діяльність.

Усіх гостей спортивного ярмарку чекають показові виступи спортсменів, майстер-класи від зірок спорту, флеш-моб - масова уранішня зарядка, тренажери і спортивні снаряди, інтерактивно-розважальні конкурси, на яких можна продемонструвати силу і спритність і ще багато усього цікавого!


За матеріалами сайту KHARKIV SPORT CITY.
Кiлькiсть переглядiв: 222