Повернутися до звичайного режиму

Всеукраїнський День дошкілля

27 вересня 2014 року усі працівники дитячих садків святкуватимуть Всеукраїнський день дошкілля.

Щиро вітаємо зі святом!
Бажаємо всім дошкільним працівникам міцного здоров’я, родинного благополуччя, любові, здійснення мрій та успіхів у вашій роботі!

Дошкільний вік – це період, коли починається процес соціалізації, встановлюється зв'язок дитини зі світом людей і природи, відбувається її залучення до культури та загальнолюдських цінностей.

Сьогодні ваше свято. Свято скромних, але достойних людей, свято добра, мудрості та любові. Які б не вирували політичні пристрасті в країні, куди б не закинула нас доля, є в житті речі, які ніколи не знецінюються, не тьмяніють, не забуваються.
Це – Рідна Земля, Мамина Любов, Погляд Першого Вихователя. Ви вносите визначальний вклад у розвиток України, формуєте нове покоління її громадян.

Висловлюємо щиру вдячність за творчу та самовіддану працю, відповідальне ставлення до свого покликання, педагогічну майстерність і безкорисливе добро, яке повсякчас ви даруєте своїм вихованцям. Переконані , що спільними зусиллями ми в повній мірі реалізуємо нашу мету – забезпечимо доступну та якісну освіту кожному громадянину, створимо належні умови для самореалізації особистості.

Хай же на цьому благородному шляху виховання підростаючого покоління вас завжди супроводжують успіхи. Хай щедрою буде до вас доля, обминають життєві негаразди, а ваші серця зігріває людська довіра та любов.

Натхнення вам, мудрості і терпіння в нелегкій справі навчання та виховання підростаючого покоління – майбутнього нашої Батьківщини.

Кiлькiсть переглядiв: 203