Samsung назустріч знанням

29 вересня 2014 року Міністр освіти і науки України Сергій Квіт та президент компанії «Самсунг Електронікс Україна» Джей Сул Ю підписали Меморандум про співпрацю в рамках проекту «Samsung назустріч знанням».

Як зазначили сторони, проект спрямований на підвищення рівня технічної оснащеності шкіл та надання доступу школярам і вчителям до високотехнологічних продуктів та вдосконалення процесу навчання.

Samsung назустріч знанням» є частиною глобальної програми «Samsung Надія для дітей» (Samsung Hope for Children).
У рамках проекту Samsung Electronics щороку проводить конкурс учнівських есе та освітніх проектів серед учнів та викладачів середніх шкіл всіх типів.

/Files/images/novini/2014_rk/jovten_2014/06.10.2014_1.png

Проект планується провести у два етапи.

Перший етап: з 1 до 31 жовтня 2014 року команди загальноосвітніх навчальних закладів надсилатимуть есе на тему «Школа майбутнього»;

Другий етап: з 7 до 19 листопада 2014 року 15 команд переможців 1-го етапу повинні розробити та завантажити на сайт education-samsung.com.ua відео, в якому відобразити шляхи реалізації свого есе «Школа майбутнього».

За результатами голосування на сайті проекту буде обрано шість команд-переможниць, які отримають смарт-клас.

/Files/images/novini/2014_rk/jovten_2014/06.10.2014_2.png

Інноваційні продукти, які входять до складу смарт-класу, сприяють розкриттю творчого потенціалу учнів, адже завдяки інтерактивним технологіям Samsung уроки стають більш цікавими та захоплюючими.

Переможців конкурсу оголосять 30 листопада 2014 року.

Офіційні правила та процедури проекту розміщені на сайті education-samsung.com.ua.

За матеріалами сайту МОН України.
Кiлькiсть переглядiв: 213