Нарада-семінар для керівників ДНЗ Комінтернівського району

7 жовтня 2014 року на базі дошкільного навчального закладу №458 (вул. Тарасівська, 8-А) було проведено нараду-семінар для керівників дошкільних навчальних закладів району, у якому взяли участь 25 осіб.

На семінарі були присутні начальник управління освіти адміністрації Комінтернівського району Пилаєва Т.В., спеціалісти, методисти МЦ УО, керівники дошкільних, навчальних закладів району.

У ході наради-семінару відбулася презентація досвіду роботи комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №458 комбінованого типу Харківської міської ради». Учасників семінару привітали вихованці ДНЗ, було організовано огляд групових приміщень, логопедичних кабінетів, території дошкільного закладу та перегляд майстер-класу-заняття у групі дітей 6-го року життя «Велика космічна подорож».

Інформаційний блок розпочався з виступу завідувача методичного центру управління освіти адміністрації Комінтернівського району Іванової О.А., яка доповіла про організацію проведення атестації педагогічних працівників та керівних кадрів району у 2014/2015 навчальному році.
Далі головний спеціаліст управління освіти Ісаєва В.В ознайомила учасників семінару з особливостями організації роботи з кадрових питань у 2014/2015 навчальному році.

Методист методичного центру Котляр О.М. акцентувала увагу присутніх на питаннях обліку дітей дошкільного віку, електронну реєстрацію та нормативні засади в роботі дошкільних навчальних закладів. Методист МЦ УО Комір Д.Є. розглянув питання про інформаційне забезпечення сайтів ДНЗ району та покращення їхнього наповнення.

У кінці наради-семінара начальник управління освіти Пилаєва Т.В. підкреслила важливість щодо якісної підготовки дошкільних навчальних закладів району до зими та опалювального сезону, економії енергоносіїв та санітарне прибирання територій навчальних закладів, прилеглих територій.


Учасники семінару отримали адресну методичну та практичну допомогу з актуальних питань організації навчально-виховного процесу у дошкільних навчальних закладах.

Кiлькiсть переглядiв: 380