Семінар вчителів хімії

21 листопада 2014 року на базі Харківської загальноосвітньої школи № 78 було проведено районний семінар для вчителів хімії за темою: «Виховання та розвиток учнів засобами організації самостійної учбово-пізнавальної діяльності. Методи та прийоми роботи з учнями».

У семінарі взяли участь 19 вчителів хімії загальноосвітніх навчальних закладів Комінтернівського району.

У ході роботи вчителі шкіл району ознайомились з досвідом роботи вчителя хімії ХЗОШ № 78, «спеціалістом вищої категорії», Свиридок Ольги Данилівни. Учитель презентувала власний досвід роботи з питань виховання та розвитку учнів засобами організації самостійної учбово-пізнавальної діяльності на уроках хімії. Реалізацію досвіду Свиридок О.Д. було продемонстровано на відкритому уроці в 10 класі за темою: «Колообіг нітрогену у природі».


Також у ході семінару вчителям хімії було надано рекомендації психолога: «Провідна сенсорна система сприймання навколишнього світу та способи її визначення».
Під час підбиття підсумків семінару вчителі обмінялися власним досвідом з питань організації самостійної учбово-пізнавальної діяльності як на уроках хімії, так і в позаурочний час.

Кiлькiсть переглядiв: 174