Семінар-практикум для вчителів географії

25 листопада 2014 року на базі Харківської гімназії № 82 було проведено районний семінар - практикум для вчителів географії за темою: «Практичні роботи як метод формування економіко-географічних понять».

У семінарі взяли участь 19 вчителів географії загальноосвітніх навчальних закладів Комінтернівського району.

У ході роботи вчителі шкіл району ознайомились з досвідом роботи
вчителів кафедри природничих наук ХГ № 82 Ребрової І.М. та Стебновської Н.І. з питань формування економіко-географічних понять через виконання практичних робіт.

Практичне застосування досвіду діяльності вчителів кафедри було продемонстровано під час відкритого уроку в 9-Б класі за темою: «Електроенергетика». Урок проводила «спеціаліст вищої категорії», «старший учитель» Стебновська Наталля Ілларіонівна.

Також у ході семінару вчителі географії району отримали теоретичні рекомендації з наступних питань:
• «Практична діяльність на уроках географії» - В’юнник Я.А., методист МЦ управління освіти;
• «Практичні роботи як метод формування економіко-географічних понять» - Реброва І.М., вчитель географії ХГ № 82, «спеціаліст вищої категорії», «вчитель-методист».


Під час практичного модуля учасники семінару пройшли тренінг з формування деяких економіко-географічних понять на уроках географії.

В кінці семінару вчителі обмінялися власним досвідом з питань організації та методології проведення практичних робіт на уроках географії та закріпили отримані теоретичні та практичні знання та навички.

Кiлькiсть переглядiв: 290