Конкурс для навчальних закладів «Година Коду»

В рамках тижня освіти в сфері ІТ в Україні з 8 по 14 грудня 2014 відбудеться конкурс для навчальних закладів «Година Коду».

«Година Коду» є глобальним заходом, який залучає десятки мільйонів учнів у більш, як 180+ країнах світу. Кожен може організувати заходи в рамках «Години Коду».

The Hour of Code - WORLDWIDE

В Україні відзначення цієї подіі буде проходити за ініціативи компанїї «Майкрософт Україна», яка запрошує приєднатися до вебінару для вчителів, бібліотекарів та громадських активістів 3 грудня 2014 о 15:00 за посиланням http://bit.ly/1vEi3Ol

В рамках онлайн семінару відбудеться розповідь про сценарії уроків кодування для школярів. Семінар буде проведений в рамках програми «Партнерство в навчанні».

Під час онлайн семінару буде анонсовано конкурс «Година коду».

Трансляція семінару буде проходити за посиланням: http://ukr.azurewebsites.net/

10 грудня 2014 буде проведено показовий урок «Година Коде». Урок буде транслюватися в онлайні за посиланням: http://ukr.azurewebsites.net/

Представники бібліотек, громадських організацій і шкіл, які проведуть урок з 8 по 14 грудня 2014 року для учнів 5-11 класів зможуть взяти участь у конкурсі «Година Коду» і виграти цінні призи.

Для того щоб взяти участь у конкурсі потрібно:

1) Зареєструватися у глобальній ініціативі та підвищити показники України у всьому світі за посиланням.
2) Зареєструватися для участі у національному конкурсі за посиланням.
3) Провести урок з 8 по 14 грудня 2014
4) Зробити декілька фотографій Вашого уроку
5) Приєднатися до спільноти «Партнерство у навчанні» у мережі Facebook та викласти фотографії з 8 по 14 грудня, вказавши місто, область, номер школи, клас, ПІБ вчителя.

Переможці будуть обрані за допомогою random.org та оголошені 15 грудня у спільноті «Партнерство у навчанні» у мережі Facebook.

За матеріалами сайту Microsoft.
Кiлькiсть переглядiв: 303