Повернутися до звичайного режиму

Міжнародний день обіймів

21 січня у всьому світі відзначається одне з самих незвичайних свят - Міжнародний день обіймів (International Hug Day). Він був заснований в США в 1986 році під назвою Національного дня обіймів (National Hugging Day), а потім стрімко поширився по всьому світу. Згідно з традицією свята, обійняти в цей день можна навіть незнайому людину.

Незважаючи на молодий вік цього свята, сьогодні важко знайти його автора: невідомо, кому вперше в голову прийшла така ідея «тісного» святкування 21 січня, і чому обрана саме ця дата. Вважається, що ініціаторами свята є студенти.
За своєрідною легендою, під час дружніх обіймів люди обмінюються душевним теплом.

Психологи вважають, що люди, які прагнуть укласти вас в обійми, хочуть випробувати відчуття безпеки, комфорту і любові. А обійми супроводжують нас протягом усього життя. Ми обіймаємо друзів і рідних при зустрічі, після розлуки, обіймаємо один одного, щоб висловити свою радість і вдячність.

Приємно те, що святкування 21 січня не зажадає ніяких матеріальних витрат. Вам варто лише щедро нагородити своїм теплом усіх, кого вважаєте за потрібне. Вітаючи зі святом, подарувати своїм близьким і коханим людям обійми на знак теплого ставлення до них, нагадати тим самим про свої щирих теплих почуттях.

За матеріалами мережі Інтернет.
Кiлькiсть переглядiв: 220