Вшанування переможців конкурсу «Учитель року - 2015»

Сьогодні, 29 січня 2015 року, у Комінтернівському районі вшановували переможців районного туру конкурсу «Учитель року - 2015».

Конкурс - це завжди свято! Це можливість голосно заявити про себе, нагальна потреба поділитися відкриттями і перейняти досвід інших. Конкурс-це особливий світ - світ спілкування, змагання, удач і знахідок.

За роки проведення у нього склалися свої правила, традиції, вимоги, культура...
Він відкритий для всіх: як молодих, так і досвідчених педагогів.

У цьому році конкурс проходив за такими номінаціями: «Образотворче мистецтво», «Правознавство», «Хімія», «Українська мова і література».

У районному етапі конкурсу взяли участь 18 педагогів. У кожного переможця районного туру конкурсу «Учитель року - 2015» є свій погляд на предмет, своя педагогічна філософія, свої педагогічні секрети, які роблять їх неординарними, успішними, майстрами своєї справи.. Усіх їх об'єднує одне - любов до життя, любов до дітей, любов до свого високого звання - Учитель.

За підсумками конкурсу переможцями стали:
- у номінації «Правознавство» - Людмила Миколаївна Пилипчатіна, учитель правознавства Харківської приватної спеціалізованої школи «Харківський колегіум»;
- у номінації «Хімія» категорія «Майстер-клас» - Кічата Олена Євгеніївна, учитель хімії Харківської гімназії № 46 ім. М.В. Ломоносова;
- у номінації «Хімія» категорія «Професіонал» - Кротова Ольга Вікторівна, учитель хімії Харківської загальноосвітньої школи № 95;
- у номінації «Українська мова та література» - Шабельник Тетяна Миколаївна, учитель української мови та літератури Харківської гімназії № 178 «Освіта»;
- у номінації «Образотворче мистецтво» - Постоєнко Тетяна Віталіївна, учитель образотворчого мистецтва Харківської загальноосвітньої школи № 78.

«Відкриттям року» спільним рішенням оргкомітету та журі районного туру конкурсу «Учитель року 2015» визнано Шкірман Ольгу Олександрівну, учителя української мови та літератури Харківської загальноосвітньої школи № 91.

У нагородженні, яке відбулося у Харківській гімназії №46 ім. М. В. Ломоносова, взяли участь Роман Сергійович Веприцький, голова Адміністрації Комінтернівського району, Пронченко Кирило Олександрович, помічник народного депутата України Анатолія Петровича Денисенка, Качанова Вікторія Вікторівна, помічник народного депутата України Хомутинніка Віталія Юрійовича, які вручили переможцям грамоти і подарунки від Адміністрації Комінтернівського району, Подяки та цінні подарунки від народних депутатів України.

Також переможці були нагороджені грамотами районного управління освіти та цінними подарунками від Комінтернівської профспілкової організації працівників освіти і науки України.


На честь переможців звучали слова подяки і захоплення, численні оплески... і де б вони не з'являлися в подальшому, їм услід ще довго буде звучати - «Учитель року! Учитель року! Учитель року!».

Кiлькiсть переглядiв: 223