Семінар для вчителів інформатики

11 лютого 2015 року на базі Харківської загальноосвітньої школи № 20 було проведено районний семінар для вчителів інформатики за темою: «Безпека при роботі у всесвітній мережі. Шляхи підвищення якості захисту та збереження інформації».
У семінарі взяли участь 19 вчителів інформатики загальноосвітніх навчальних закладів Комінтернівського району.

Мета семінару:
ознайомлення вчителів району з досвідом роботи у напрямку інформатизації, забезпечення безпечного доступу до мережі та підвищення інформаційної культури учнів, з програмою «Безпека дітей в Інтернеті» (в рамках програми «Партнерство в навчанні») набуття практичних навичок щодо вдосконалення шляхів підвищення якості захисту та збереження інформації.

Задачі семінару:
актуалізувати знання учасників семінару про правила безпеки при роботі у всесвітній мережі;
обговорити проблемні питання пов’язані з безпекою у мережі Інтернет та шляхи підвищення якості захисту та збереження інформації.

У ході роботи вчителі шкіл району ознайомились з досвідом роботи Харківської загальноосвітньої школи №20 в напрямку інформатизації, забезпеченні безпечного доступу до мережі та підвищення інформаційної культури учнів.

Також присутні ознайомилися з доповідями-презентаціями:
керівника РМО вчителів інформатики Дубініної Т.О. - «Безпека дітей в Інтернеті та нормативно-правова база» та «Безпека дітей в Інтернеті» в рамках програми «Партнерство в навчанні»;
• методиста ЛКТО управління освіти адміністрації Комінтернівського району Коміра Д.Є. - «Шляхи підвищення якості захисту та збереження інформації».

Під час практичної частини семінару вчителі взяли участь у тренінговому занятті «Шляхи підвищення якості захисту та збереження інформації» в ході якого вони на практиці познайомилися з різним програмним забезпеченням для захисту та збереження інформації.


На рефлексії вчителі обмінялися власним досвідом з питань розглянутих на круглому столі та подякували організаторам за якісну, своєчасну та корисну інформацію.

Кiлькiсть переглядiв: 171