Повернутися до звичайного режиму

Семінар для відповідальних за офіційні сайти ЗНЗ

15 квітня 2015 року на базі Харківської гімназії №82 Харківської міської ради Харківської області відбувся семінар для відповідальних за офіційні сайти ЗНЗ за темою: «Сайт навчального закладу – офіційне представництво закладу у мережі Інтернет».

У ході семінару учасники ознайомилися з новими можливостями СМS «School Champion», обговорили проблемні питання пов’язані з роботою на офіційному сайті навчального закладу, отримали практичні поради щодо вдосконалення використання можливостей оболонки сайту.

Друга частина семінару була проведена у вигляді тренінгового заняття, під час якого учасники працювали з розділами сайтів ЗНЗ (панель адміністратора сайту, форма зворотнього зв’язку, фотогалерея, файловий архів, on-line довідка тощо).


На завершення відбувся круглий стіл, на якому обговорили проблемні питання семінару та отримали змістовні відповіді на них. Насамкінець учасники подякували організаторам за допомогу у вирішенні проблемних моментів, які виникають при адмініструванні офіційного сайту ЗНЗ.

Кiлькiсть переглядiв: 211