Показовий день цивільного захисту та об'єктового тренування

17.04.15 року у ХЗОШ №20 відбувся показовий День цивільного захисту та об'єктового тренування для директорів шкіл Комінтернівського району.

На заході були присутні гості:
Зубачова Ірина Ярославівна – завідуюча сектором координації заходів управління громадянською освітою Департамента по взаємодії з правоохоронними органами і громадянського захисту Харківської міської ради, секретар міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій;
Хархальова Людмила Іванівна – майстер виробничого навчання Харківських міських курсів ЦЗ І категорії;
Пилаєва Тетяна Вячеславівна – начальник Управління освіти адміністрації Комінтернівського району Харківської міської ради;
Чєрнігівська Ніла Вячеславівна – заступник начальника Управління освіти адміністрації Комінтернівського району Харківської міської ради.

День ЦЗ було відкрито урочистою лінійкою, на якій під козацький марш було піднято Державний прапор. Всі учні та учасники заходу співали гімн України.

В ході Дня ЦЗ було проведено 4 відкритих заходи, військово-спортивні естафети та виступи.


Особливо на учнів школи вплинула демонстрація сучасної пожежної техніки, яку продемонстрували представники Державної служби з надзвичайних ситуацій. Школярам надали можливість приміряти костюми в яких гасять пожежі.

День ЦЗ було завершено демонстрацією роботи кінологічної служби.

Кiлькiсть переглядiв: 247