Вітаємо переможців

На виконання наказу Департаменту освіти Харківської міської ради від 15.01.2015 № 8 «Про проведення конкурсу на кращий дистанційний курс у 2015 році» з 23 березня по 24 квітня 2015 року проводився міський етап конкурсу на кращий дистанційний курс серед учителів загальноосвітніх навчальних закладів м. Харкова у номінаціях:
«Українська література»;
«Правознавство»;
«Музика»;
«Інформатика».

В цьому році Комінтернівський район представляли чотири учасники, які стали переможцями в своїх номінаціях у І(районному) етапі конкурсу.
Відповідно до Положення про проведення конкурсу на кращий дистанційний курс серед учителів загальноосвітніх навчальних закладів м. Харкова у 2015 році та на підставі рішення експертної комісії було визнано переможців Конкурсу.

У міському етапі конкурсу на кращий дистанційний курс серед учителів загальноосвітніх навчальних закладів м. Харкова в номінації «Інформатика» І місце виборола Шконда Олена Олександрівна, вчитель Харківського технічного ліцею №173 Харківської міської ради Харківської області, а
в номінації «Правознавство» ІІІ місце здобула Бєльська Анжеліка Сергіївна, вчитель Харківської гімназії №82 Харківської міської ради Харківської області.

Вітаємо наших переможців!!!

Кiлькiсть переглядiв: 198