Інноватика в сучасній освіті

20–22 жовтня 2015 р. у Київському Палаці дітей та юнацтва відбудеться Сьомий Міжнародний форум «Інноватика в сучасній освіті».

Організатори: Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, компанія «Виставковий Світ» (лист МОН України №1/9–516 від 07.10.14). Розпорядженням Кабінету Міністрів України виставці «Інноватика в сучасній освіті» з 2014 року надано статус міжнародної та включено до переліку виставок, що проводяться в Україні.

Міжнародний Освітній Форум - масштабний комплексний захід галузі освіти України, який з 2009 року об’єднує:

• виставку національних і закордонних навчальних закладів;
• експозицію виробників і дистриб’юторів навчального обладнання та техніки, програм та рішень для освіти;
• науково-практичні конференції, семінари, презентації;
• конкурси для закладів освіти, підприємств.

«Інноватика в сучасній освіті» - єдиний професійний форум освітніх, наукових і науково-технічних інновацій в Україні, на якому широко представлені інноваційні досягнення галузі освіти. Це ефективний майданчик для популяризації інноваційних освітніх методик та інформаційних технологій, для діалогу представників державного сектору, компаній-виробників програмних рішень і закладів освіти, для розвитку міжнародної співпраці з проведення спільних наукових і науково-технічних досліджень, конференцій і семінарів, для академічного обміну школярами, студентами, аспірантами та викладачами.

За матеріалами сайту Інноватика в сучасній освіті.
Кiлькiсть переглядiв: 252