Семінар для відповідальних за офіційні сайти ДНЗ

20 травня 2015 року на базі Харківської гімназії №83 Харківської міської ради Харківської області за адресою вул. Тарасівська, 43/45 відбувся семінар для відповідальних за офіційні сайти ДНЗ за темою «Сайт дошкільного навчального закладу – офіційне представництво закладу у мережі Інтернет».

У ході семінару учасники ознайомилися із новими можливостями СМS «School Champion», обговорили проблемні питання пов’язані з роботою на офіційному сайті закладу, отримали практичні поради щодо вдосконалення використання можливостей оболонки сайту.


Друга частина семінару була проведена у вигляді тренінгового заняття під час якого учасники проводили роботу з розділами сайтів ДНЗ (панель адміністратора сайту, форма зворотнього зв’язку, фотогалерея, файловий архів, on-line довідка тощо).

На завершення відбувся круглий стіл на якому обговорили проблемні питання семінару та отримали змістовні відповіді на них. На сам кінець учасники подякували організаторам за допомогу при вирішенні проблемних моментів, які виникають при адмініструванні офіційного сайту ДНЗ.

Кiлькiсть переглядiв: 218