Повернутися до звичайного режиму

Привітання начальника управління з нагоди закінчення навчального року

Сьогодні, 29 травня 2015 року, в усіх навчальних закладах Комінтернівського району пролунав останній дзвоник для майже 12 тисяч школярів. Традиційно щороку він сповіщає про закінчення занять у школі та про початок прекрасної пори для всіх учнів – літніх канікул.

Для багатьох учнів дзвоник весело сповіщає про майбутній довгоочікуваний відпочинок на канікулах, наповнений сонцем, літом, здоров'ям, бадьорістю, веселими пригодами та яскравими враженнями. Тож сьогодні хочу побажати усім гарного відпочинку, аби ви набралися свіжих сил перед початком здобуттям нових шкільних сходинок у вашій подорожі країною Знань.

Для вас, дорогі одинадцятикласники, цей дзвоник дійсно останній у стінах вашої школи. Збігли і залишилися в минулому ваші шкільні дні і роки – безтурботна, весела, щаслива пора життя, сповнена мріями та сміливими планами.

Сьогодні ви вирушаєте в доросле життя. Бажаю вам, аби цей шлях був щасливий, наповнений гарними починаннями, подіями і досягненнями. Упевнена, що ви докладете зусиль і реалізуєте власні таланти, здібності, збудуєте власний успішний життєвий шлях, власну долю, будете гідними творцями свого майбуття і справжніми патріотами своєї країни! Хочу побажати вам упевненості у власних силах, у завтрашньому дні, невичерпного завзяття в досягненні поставленої мети та здійснення мрій.


Шановні педагоги і батьки! Ви вклали у вихованців свою душу, серце, знання! Своєю любов'ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності.

Бажаю всім вам, добра, міцного здоров’я та успіхів! Хай щастить!

Кiлькiсть переглядiв: 480