Зміни до умов вступної кампанії 2015 року

Міністерством освіти і науки внесено зміни до Умов прийому на навчання до вищих навчальних закладів України в 2015 році. Відповідний наказ зареєстрований у Міністерстві юстиції і вже набрав чинності.

Зокрема, прийом заяв у паперовій або електронній формі від вступників на денну форму навчання на основі повної загальної середньої освіти замість 01 серпня буде завершений о 18.00 годині 31 липня. Також до 31 липня вищі навчальні заклади завершать співбесіди, вступні екзамени та творчі конкурси.

Змінено дату оприлюднення рейтингового списку вступників, які вступатимуть для здобуття рівня молодшого спеціаліста та ступеня бакалавра на місця державного замовлення, який замість 02 серпня буде оприлюднений о 12.00 години 04 серпня.

Вступники, які отримають рекомендації, повинні виконати вимоги до зарахування та подати особисто оригінали необхідних документів на місця державного замовлення до 18.00 години 08 серпня; на місця за кошти фізичних та юридичних осіб не пізніше 15 серпня.

Відповідно, зарахування вступників на денну форму навчання на основі базової та повної загальної середньої освіти за держзамовленням відбудеться не пізніше 12.00 години 10 серпня.

Зарахування студентів, які навчатимуться за кошти фізичних та юридичних осіб відбудеться не пізніше 17 серпня.

Змінами до умов прийому на навчання до ВНЗ передбачено, що оригінали документів при участі в конкурсі на місця, що фінансуються за кошти державного бюджету, вступником подаються лише один раз при виборі місця навчання (виконання вимог до зарахування).

Вступна кампанія до вищих навчальних закладів розпочнеться 10 липня. З порівняльною таблицею до наказу МОН від 11 червня 2015 року № 615 «Про внесення змін до Умов прийому на навчання до вищих навчальних закладів України в 2015 році» можна ознайомитися за наступним посиланням: файл

Кiлькiсть переглядiв: 219