Створення Міжвідомчої комісії з питань національно-патріотичного виховання

Постановою Кабінета Міністрів України № 524 від 22 липня 2015 року утворено Міжвідомчу комісію з питань національно-патріотичного виховання.

Комісія з питань національно-патріотичного виховання є тимчасовим дорадчим органом, який утворено для відродження та впровадження національно-патріотичного виховання.

На комісію покладаються завдання щодо сприяння забезпеченню координації дій органів виконавчої влади з питань національно-патріотичного виховання, визначення шляхів, механізмів та способів вирішення питань відродження та впровадження національно-патріотичного виховання, а також удосконалення нормативно-правової бази.

Новостворений дорадчий орган очолює Віце-прем’єр-міністр України - Міністр культури В’ячеслав Кириленко. До складу комісії входять заступник Міністра освіти і науки, представники інших Міністерств та відомств, підприємств, установ та організацій, а також голова Ради козацьких отаманів України, голова громадської організації «Молодіжний клуб Джура», голова громадської організації «Ресурсний центр патріотичного виховання «Перемога».

Організацію роботи комісії здійснюватиме Міністерство молоді та спорту України.

За матеріалами сайту МОН України.

Кiлькiсть переглядiв: 229