Освітня спільнота GEG Ukraine

В Україні створено Google Educator Group (Освітню Спільноту Google).
Освітні спільноти Google (GEGs) - це об'єднання працівників сфери освіти, де вони навчаються, діляться досвідом з використання веб-технологій в навчальному процесі.

Члени спільноти є активними користувачами Google Apps for Education - системи безкоштовних інструментів, що надають необхідні технології для освіти, і вони прагнуть поширити використання цих хмарних сервісів у навчальних закладах України. У групі на Google+ та у Facebook освітяни обмінюються новинами та обговорюють дискусійні питання, з’ясовуючи перспективи розвитку навчального закладу через впровадження педагогічних та ІКТ інновацій.

Освітні співтовариства Google надають майданчик для співпраці, а також обміну досвідом та ідеями щодо використання рішень Google в навчальному процесі. Заходи спільноти проходять як в очному, так і в дистанційному режимах: онлайн викладачі обговорюють цікаві для них теми і обмінюються спостереженнями, а локальні семінари та інші заходи дозволяють побачитися особисто і ближче познайомитися один з одним. Також на сторінці Сервіси Google у професійній діяльності вчителя члени спільноти проводять вебінари, до яких може долучитися кожен охочий.

Освітні співтовариства Google відкриті для всіх: директорів та адміністраторів шкіл, викладачів, учнів та всіх тих, хто використовує продукти Google, щоб навчати інших.

Google Україна запрошує педагогів долучатися до спільноти GEG Ukraine, відвідувати майбутні події та сприяти поширенню інноваційних технологій в систему освіти України!

За більш детальною інформацією завітайте на Oфіційний Блоґ - Google Україна.

За матеріалами сайту Департаменту освіти ХМР.

Кiлькiсть переглядiв: 217