Молодіжний фестиваль соціальної реклами

Учасники Міжнародного молодіжного фестивалю соціальної реклами «Інший погляд» мають можливість позмагатися за першість у номінаціях «Безпека дітей в інтернеті» та «Stop hate speech in медіа».

У рамках номінації «Безпека дітей в інтернеті», підтриманої компанією Google Україна, організатори очікують на роботи, пов’язані з цифровою безпекою дітей. Проекти можуть бути спрямовані як на найменших користувачів інтернету, так і на їхніх батьків.

У рамках тематичної номінації Stop hate speech in mediа, оголошеної під патронатом Управління Верховного Комісара ООН з прав людини та Національної спілки журналістів України, молодь може втілити свої ідеї щодо інформаційної ситуації в країні. Кращі проекти номінації будуть презентовані на Міжнародній конференції, яку проводить Організація Об’єднаних Націй у жовтні 2015 року в Женеві. Автори робіт-переможців зможуть узяти участь у тренінгу Національної спілки журналістів України на тему дотримання професійних стандартів журналістики. Фестиваль має також і потужну освітню програму – інтенсив лекцій, майстер-класів від рекламістів та дискусій із громадськими активістами.

Детальніше про умови участі можна дізнатися на сайті www.inshyi-poglyad.com.

За матеріалами сайту Департаменту освіти ХМР.

Кiлькiсть переглядiв: 251