Свято Першого дзвоника у Комінтернівському районі

У школах Комінтернівського району пролунав Перший Дзвоник
Вбрав вересень калину у намисто,
З птахами щедре літо відлітає.
Шкільний дзвінок лунає урочисто,
Бо рік новий навчальний наступає.
Першого вересня у всіх загальноосвітніх закладах Комінтернівського району пролунав Перший дзвоник, який сповістив про початок нового навчального року.
День знань - особливе свято! Завжди сяючий, насичений почуттями та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення i кожне людське серце, хвилюючись відгукується на заклик першого дзвінка!
В урочистих заходах взяли участь почесні гості міста, району:
Фатеєв М. І., заступник міського голови - директор Департаменту економіки і комунального господарства, член виконавчого комітету Харківської міської ради;
Депутати Харківської міської ради: Бобейко А.Е., Бондаренко О.В., Василенко О.І.;
Лещенко С.М., заступник голови адміністрації Комінтернівського району Харківської міської ради;
Пилаєва Т.В., начальник управління освіти адміністрації Комінтернівського району Харківської міської ради;
Помічники Харківського міського голови:
Лобановський О.І, Ільєнко Н.І., Тимофєєва Н.М.;
Лупандін І.В. - помічник начальника головного управління державної служби з надзвичайних ситуацій у Харківській області.
Кожен першокласник отримав у подарунок від Харківського міського голови Геннадія Кернеса чудовий букварик харківського школяра.
Лупандін Ігор Віталійович нагородив Грамотою від управління державної служби ДНС у Харківській області ученицю 11-А класу ХЗОШ № 20 Стороженко Христину за врятування утопаючої жінки та її п'ятирічної дитини на воді, під час відпочинку в селищі Лазорівське Херсонської області.
Цього дня в загальноосвітніх навчальних закладах району відбувся перший урок на тему: «Ми – нація єдина, твої ми діти Україно».

Фотозвіт

Кiлькiсть переглядiв: 230