Повернутися до звичайного режиму

На базі Харківської гімназії № 82 відбулася Велика рада старшокласників

24 вересня 2015 року на базі Харківської гімназії № 82 Харківської міської ради Харківської області відбулася Велика рада старшокласників навчальних закладів м. Харкова.

У ході заходу пройшли презентації кращих шкільних дитячо-юнацьких організацій Комінтернівського району, виставки творчих робіт та проектів учнів району та міста до Дня захисника Вітчизни.

Під час засідання голова батьківської Міської ради одержала від Харківської міської організації учнівського самоврядування договір про спільні заходи щодо реалізації учнівських ініціатив та партнерської взаємодії в межах єдиного освітнього простору міста.

У ході секційних засідань, що проходили у формі рольових та інтерактивних ігор, майстер-класів, відкритих дискусій, лідери районів міста презентували досвід районних та шкільних організацій.

Наприкінці Ради представники дитячо-юнацької організації «КРОС» Комінтернівського району ініціювали акцію «З миром у серці» та флешмоб біля символічного дерева Миру, висадженого у 2013 році під час проведення Великої ради старшокласників на базі ХГ № 82. Фото

Кiлькiсть переглядiв: 208