Увага! Електронні версії завдань для контрольних робіт у 5-8 клаах та ДПА у 9-х та 11-х класах врозміщено у форматі pdf на сайті Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

Увага! Електронні версії завдань для контрольних робіт у 5-8 клаах та ДПА у 9-х та 11-х класах врозміщено у форматі pdf на сайті Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

http://www.mon.gov.ua/pids_atest

З метою удосконалення процедури подачі документів при вступі до вищих навчальних закладів Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України в порядку експерименту розроблено систему «Електронний вступ до ВНЗ України».Зазначена система розрахована на абітурієнтів, які вступатимуть до ВНЗ України за сертифікатами Українського центру оцінювання якості освіти на денну форму навчання.Познайомитися з більш детальною інформацією можна після переходу за посиланнями:

http://www.mon.gov.ua/newstmp/2011/11_03/1/

http://www.osvita.com/ev/

На сайті Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти розміщено Метиодичний порадник з усіх предметів ЗНО-2011

http://zno-kharkiv.org.ua/index.php?section=help&id=2011

До уваги осіб, які подавали реєстраційні документи на ЗНО-2011!

Особи, які подавали реєстраційні документи, повинні мати на руках Сертифікат або лист-відмову у реєстрації. У разі, якщо жодного із зазначених документів не отримано, необхідно терміново звернутися до регіонального центру.

Нагадуємо! У Сертифікаті зазначено код доступу до персональних сторінок учасників ЗНО на сайті Українського центру оцінювання якості освіти (номер Сертифіката та ПІН-код). У травні на персональних сторінках будуть розміщуватися Запрошення до пунктів тестування, у липні – Інформаційні картки з результатами ЗНО.

Нагадуємо! Особи, які втратили або пошкодили Сертифікат можуть звернутися до регіонального центру для виготовлення дублікату Сертифіката.

До уваги учасників ЗНО-2011!

З 14 березня 2011 року відкрито персональні сторінки учасників зовнішнього незалежного оцінювання 2011 року.

Кодами доступу до персональних сторінок на сайті Українського центру оцінювання якості освіти є номер Сертифіката та ПІН-код.

Кiлькiсть переглядiв: 54