СЕМІНАР «ОСНОВНІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ МІСЬКОЇ СИСТЕМИ РОБОТИ З ОБДАРОВАНОЮ МОЛОДДЮ»

18 листопада 2015 року Департаментом освіти на базі Науково-методичного педагогічного центру проведено семінар для методистів, які координують роботу з обдарованими учнями, та заступників директорів навчальних закладів нового типу «Основні напрями розвитку міської системи роботи з обдарованою молоддю».
З метою підвищення професійної компетентності методистів районних методичних центрів із питань аналізу та планування роботи з обдарованими учнями були розглянуті наукові основи теорії систем і принципи системного аналізу. Працюючи в групах під час практичного блоку, учасники семінару проаналізували стан реалізації основних напрямів проекту «Обдарована молодь» Комплексної програми розвитку освіти м. Харкова та визначили пріоритетні напрями розвитку загальноміської системи роботи з обдарованими учнями.

На семінарі було презентовано систему організації роботи з обдарованими учнями у Харківському технічному ліцеї № 173 та досвід Харківського університетського ліцею щодо співробітництва з Харківським національним університетом імені В.Н. Каразіна.

/Files/images/novini/2015_rk/11/som0011.jpg

/Files/images/novini/2015_rk/11/IMG_1692.jpg

/Files/images/novini/2015_rk/11/IMG_1695.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 178