Повернутися до звичайного режиму

День відкритих дверей у ХНУВС

11 березня 2016 року у Харківському національному університеті внутрішніх справ відбувся День відкритих дверей.

Традиційно у цей день навчальний заклад відвідали учні старших та випускних класів загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, представники коледжів Харкова, області та інших регіонів України.

Комінтернівський район міста Харків представляли учні загальноосвітніх шкіл району - слухачі факультету початкової підготовки на громадських засадах Харківського національного університету внутрішніх справ.

500 юнаків і дівчат ХЗОШ №№ 20,60,78,95,151, ХГ № 46,82,178 «Освіта» разом із батьками та вчителями ознайомилися з університетом – відвідали музей, аудиторії, навчальні полігони, спортивні зали, майданчики, де проходять заняття, гуртожитки, оглянули територію навчального закладу.

Майбутні абітурієнти не тільки пригощалися млинцями, варениками, кулішем – усім, чим за давньою народною традицією пригощаються на Масляну, але й стали як уболівальниками, так і учасниками спортивного свята. Збірні команди факультетів університету, ліцею «Правоохоронець», «Кадетського корпусу», Харківської гімназії «Освіта» № 178 змагалися у перетягуванні канату, гімнастичної палиці, гирьовому спорті, брали участь в естафеті з бігу у мішках та з м’ячем.

Також відвідувачі взяли участь у веселих конкурсах і за стародавнім обрядом проводів зими запалили солом’яне опудало.

Фотозвіт

Кiлькiсть переглядiв: 214