Вітаємо учениць 10 класу ХЗОШ № 68 з перемогою у науково-практичному конкурсі «Основи безпеки життєдіяльності».

23 квітня 2016 року у Харківському національному університеті міського господарства імені О.М. Бекетова пройшов науково-практичний конкурс «Основи безпеки життєдіяльності» для учнів 10-11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів м. Харкова. Метою проведення конкурсу є активізація інтересу учнів до питань безпеки життєдіяльності: дій у надзвичайних ситуаціях, надання першої домедичної допомоги, а також ознайомлення майбутніх абітурієнтів з Університетом та кафедрою «Охорона праці та безпека життєдіяльності». Конкурс проводився за підтримки Департаменту освіти Харківської міської ради в рамках реалізації затвердженої Президентом України Стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016 – 2020 роки спільно з Центром довузівської підготовки Університету. Під час конкурсу з учнями була проведена екскурсія Університетом, в рамках якої конкурсанти та гості відвідали музей та художню виставку.

Конкурс проводився у два тури.
Перший тур – теоретичний, під час якого учні продемонстрували свої знання щодо поведінки у надзвичайних ситуаціях мирного та воєнного часу, розуміння сучасних небезпек для людини.
Другий тур – практичний, під час якого учні показали навички надання першої медичної допомоги постраждалим під час надзвичайних ситуацій.

Комінтернівський район представляла команда «Нон-стоп» ХЗОШ № 68,
в складі учениць 10-А класу:
· В’юник Анастасія Сергіївна;
· Дуброва Аделіна Максимівна;
· Дугар Софія Олексіївна;
· Нішанбаєва Еріка Манасівна;
· Перерва Ольга Олександрівна.

За підсумками проведення конкурсу команда Комінтернівського району виборола диплом ІІ ступеня.

Переможцями в індивідуальному заліку стали:

диплом І ступеня – Дуброва Аделіна, ХЗОШ №68;
диплом ІІ ступеня – Дугар Софія, ХЗОШ №68.

До перемоги команду привела
вчитель хімії ХЗОШ № 68 Гаврилова Наталія Сергіївна.

Вітаємо з перемогою, бажаємо нових досягнень та подальших успіхів!

Фотозвіт

Кiлькiсть переглядiв: 66