Табори відпочинку з денним перебуванням

30 травня 2016 року радо відчинили двері для більш ніж 3, 5 тис. школярів нашого району 20 таборів відпочинку з денним перебуванням, які функціонують на базах навчальних закладів району.

Відкриття було яскравим і барвистим: діти змогли не тільки насолодитися виступами танцювальних та вокальних колективів нашого району, а й отримати морозиво, яке в якості подарунка підготував для всіх дітей народний депутат України Анатолій Денисенко.
Табір відпочинку - це можливість для творчого розвитку дітей, збагачення їх духовного світу й інтелекту, радість спілкування, творчі відкриття, оригінальні ідеї. Головний напрям роботи таборів - національно-патріотичне виховання підростаючого покоління.

До 16 червня учні шкіл району зможуть відвідати Харківський історичний музей ім. М. Сумцова, Харківський художній музей, Літературний музей, Музей природи, відпочити в зелених зонах Харкова, взяти участь у різних естафетах, конкурсах, творчих програмах. Діти зможуть відвідати найголовніший парк Харкова - Центральний парк культури і відпочинку, а також сад ім. Т. Шевченка.

Також заплановані спортивно - масові та фізкультурно - оздоровчі заходи, серед яких: рухливі ігри на повітрі, спортивні естафети, веселі старти, змагання з футболу, волейболу, баскетболу.

У рамках Року англійської мови в Україні учні під час канікул зможуть поглибити свої знання. У зв'язку з цим в районі організовано роботу 15 мовних загонів на базах таборів відпочинку з денним перебуванням загальноосвітніх шкіл. До роботи в цих загонах залучені вчителі іноземних мов, випускники шкіл, волонтери громадських організацій.
За час роботи літніх мовних загонів хлопці зможуть удосконалити свої знання з іноземних мов (англійської, німецької), а також поспілкуватися з носіями мови. Усього в цих загонах відпочиватимуть понад 500 учнів. Бажаємо нашим дітям протягом літніх канікул отримати заряд бадьорості і гарного настрою!

Фотозвіт

Кiлькiсть переглядiв: 309