Повернутися до звичайного режиму

В Слобідському районі відбувся третій Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек.

Протягом місяця в шкільних бібліотеках було проведено багато цікавих та змістовних заходів, на яких діти показали свої знання та творчі здібності.

Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек сприяв зростанню престижності читання, популяризації книги,залученню нових користувачів до бібліотеки. Всього під час проведення Місячника у школах району було залучено до різних форм спілкування понад 8450 школярів.

Місячник шкільних бібліотек дійсно є акцією з популяризації надбань національної та світової культури, сприяє поглибленню і розширенню читацьких інтересів та перетворює шкільну бібліотеку в справжній храм Книги, в якому кожний читач відчує себе бажаним гостем.

Всеукраїнський місячник бібліотек загальноосвітніх навчальних закладів Слобідського району запам’ятався учням цікавими заходами, незабутніми враженнями, новими знаннями та веселим настроєм.

Інформація про проведення в загальноосвітніх навчальних закладах

/Files/images/novini/2016_rk/11/18- екскурсія до бібліотеки.jpg /Files/images/novini/2016_rk/11/DSC00737.JPG /Files/images/novini/2016_rk/11/DSC00735.JPG /Files/images/novini/2016_rk/11/20 - до шкільної програми.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 295