Повернутися до звичайного режиму

15 листопада 2016 року відбулася звітно-виборча конференція Харківської міської організації учнівського самоврядування

15 листопада 2016 року відбулася звітно-виборча конференція Харківської міської організації учнівського самоврядування, на якій було підбито підсумки роботи у 2016 році. Свою роботу презентували Центр планування та розвитку ХМОУС, Центр учнівських ініціатив, Центр моніторингових досліджень, Правова корпорація, Клуб юних миротворців, Волонтерське об’єднання. Голови Центрів звітували про досягнення та результати діяльності, а також наголосили на завданнях та проблемах, які будуть вирішуватися в наступному році. З підсумками діяльності Центру учнівських ініціатив, який очолює ДЮГО нашого району «КРОС», виступила лідер учнівського самоврядування ДЮГО ХНВК № 112 «Експрес-112» Вензель Марія.

На конференція відбулося нагородження за підсумками роботи. Так, дипломами різних ступенів за реалізацію проектів у рамках «Марафону унікальних справ» було відзначено ДЮГО ХГ № 46 ім. Ломоносова «КРОК», ХГ № 83 «Єдність», ХНВК № 112 «Експрес-112». За кращу сторінку «Учнівське самоврядування» на сайті навчального закладу диплом І ступеня отримала ДЮГО «Шкільна республіка» ХЗОШ № 151. В номінації «Кращий блог шкільної ДЮГО» перемогу отримала ДЮГО «Експрес-112» (ХНВК № 112).

За підсумками роботи ХМОУС у 2016 році ДЮГО «Єдність» ХГ № 82 увійшла до двадцяти кращих дитячо-юнацьких організацій міста. Вітаємо всіх!

Новообраним головою Харківської міської організації учнівського самоврядування став Макеєв Олексій, лідер ДЮГО Індустріального району.

Фотозвіт

Кiлькiсть переглядiв: 282