Вітаємо учениць 10 класу ХЗОШ № 68 з перемогою у науково-практичному конкурсі «Основи безпеки життєдіяльності».

08 квітня 2017 року у Харківському національному університеті міського господарства імені О.М. Бекетова пройшов науково-практичний конкурс «Основи безпеки життєдіяльності» для учнів 10-11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів м. Харкова. Метою проведення конкурсу є активізація інтересу учнів до питань безпеки життєдіяльності: дій у надзвичайних ситуаціях, надання першої домедичної допомоги, а також ознайомлення майбутніх абітурієнтів з Університетом та кафедрою «Охорона праці та безпека життєдіяльності». Конкурс проводився за підтримки Департаменту освіти Харківської міської ради в рамках реалізації затвердженої Президентом України Стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016 – 2020 роки спільно з Центром довузівської підготовки Університету. Під час конкурсу з учнями була проведена екскурсія Університетом, в рамках якої конкурсанти та гості відвідали музей та художню виставку.

Конкурс проводився у два тури.

Перший тур – теоретичний, під час якого учні продемонстрували свої знання щодо поведінки у надзвичайних ситуаціях мирного та воєнного часу, розуміння сучасних небезпек для людини.

Другий тур – практичний, під час якого учні показали навички надання першої медичної допомоги постраждалим під час надзвичайних ситуацій.

Слобідський район представляла команда «Нон-стоп» ХЗОШ № 68, в складі учениць 10 –х класів:

· Пічієнко Марія Геннадіївна;

· Кудлай Валерія Андріївна;

· Кудлай Єлізавета Андріївна;

· В’юник Анастасія Сергіївна;

· Кашомулі Еваггелія Янісівна.

За підсумками проведення конкурсу команда Слобідського району виборола диплом І ступеня та диплом в номінації «За високий рівень знань правил поведінки в надзвичайних ситуаціях»

До перемоги команду привела вчитель хімії ХЗОШ № 68 Гаврилова Наталія Сергіївна.

Вітаємо з перемогою,

бажаємо нових досягнень та подальших успіхів!

/Files/images/novini/2017_rk/04/ХЗОШ № 68 1 місце.jpg /Files/images/novini/2017_rk/04/ХЗОШ № 68 Диплом в номінації.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 131