Пройде експертний розгляд та обговорення видатних досягнень у галузі освіти

6 червня 2017 року о 14 год у конференц-залі Національного університету фізичного виховання і спорту України за адресою місто Київ, вулиця Фізкультури, 1 (корпус 1, аудиторія 104), відбудеться експертний розгляд та обговорення видатних досягнень у галузі освіти колективу, висунутого Львівським державним університетом фізичної культури імені І. Боберського на здобуття Державної премії України в галузі освіти 2017 року в номінації «Дошкільна і позашкільна освіта» за роботу «Технологія комплексного розвитку фізичних і розумових здібностей дітей старшого дошкільного віку з пріоритетним використанням інтегрально-розвивальних м’ячів у процесі фізичного виховання».

9 червня 2017 року о 10 год у великій фізичній аудиторії Українського фізико-математичного ліцею Київського національного університету імені Тараса Шевченка за адресою місто Київ, проспект Академіка Глушкова, 6, відбудеться експертний розгляд та обговорення видатних досягнень у галузі освіти колективу, висунутого Харківським національним університетом імені В. Н. Каразіна на здобуття Державної премії України в галузі освіти 2017 року в номінації «Дошкільна і позашкільна освіта» за роботу «Багатопрофільна система позашкільної STEM-освіти «Малий каразінський університет».

12 червня 2017 року об 11 год у залі засідань Інституту спеціальної педагогіки Національної академії педагогічних наук України за адресою місто Київ, вулиця М. Берлинського, 9, відбудеться експертний розгляд та обговорення видатних досягнень у галузі освіти колективу, висунутого комунальним закладом освіти «Дніпропетровський навчально-реабілітаційний центр «Колосок» Дніпропетровської обласної ради» на здобуття Державної премії України в галузі освіти 2017 року в номінації «Дошкільна і позашкільна освіта» за роботу «Корекційно-розвивальна робота з дітьми дошкільного віку з особливими освітніми потребами в умовах навчально-реабілітаційного центру як оптимальна умова підготовки до інклюзивного навчання».

Контактна особа: Корнієнко Анна Володимирівна (067-318-43-31)

Спеціалізована секція з дошкільної і позашкільної освіти Комітету з Державної премії України в галузі освіти

Кiлькiсть переглядiв: 215