73-я річниця перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

До Дня пам’яті та примирення, присвяченого пам’яті жертв Другої світової війни, з нагоди відзначення 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в ЗЗСО Слобідського району проводяться «Уроки мужності» за участю ветеранів Другої світової війни, дітей війни, ветеранів праці, учасників АТО; загальношкільні лінійки; відео-уроки з переглядом документальних та художніх фільмів, які відображають події Другої світової війни; виставки дитячих малюнків «Діти проти війни»; тематичні виставки літератури у шкільних бібліотеках.

Учні ЗЗСО Слобідського району відвідали музеї в Дробицькому Яру та на Висоті маршала Конєва, експозицію «Велич подвигу народного. 1939 - 1945» у Харківському історичному музеї ім. М.Ф. Сумцова.

Редколегії шкільних газет випустили спецвипуски з нагоди відзначення 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та до Дня пам’яті та примирення, присвяченого пам’яті жертв Другої світової війни.

/Files/images/novini/2018_rk/05/20.JPG/Files/images/novini/2018_rk/05/44-урок мужності.JPG/Files/images/novini/2018_rk/05/94.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 358