"Б.У.М. - Бажай. Удосконалюй. Мотивуй"

2-4 травня 2018 року на базі міжнародного дитячого центру «Артек» у місті Київ відбувся Саміт проактивних «Б.У.М. - Бажай. Удосконалюй. Мотивуй.» за участю лідерів організації учнівського самоврядування зі всіх куточків України. Учасниками Саміту стали близько 800 молодих людей.

Захід було організовано Міністерством молоді та спорту України та Українською Академією Лідерства у партнерстві з Міністерством освіти і науки України.

У Саміті взяли участь: голова ДЮГО Слобідського району КРОС Коваль Максим (учень 10-А класу ХТЛ № 173), член ДЮГО Слобідського району КРОС Ворожейкін Кирило (учень10-Б касу ХЗОШ № 68).

Програма заходу поєднала в собі три блоки: «Бажай», «Удосконалюй», «Мотивуй», під час яких на молодь чекали лекції та воркшопи від провідних експертів України з освіти, бізнесу, маркетингу, громадської діяльності. Саміт надав можливість учасникам не тільки здобути нові знання, а й завести знайомства з інтерактивною молоддю з інших міст та сіл і разом творити зміни як на локальному, так і на національному рівнях.

Кiлькiсть переглядiв: 282