Вітаємо педагогічний колектив Харківської гімназії № 82 з перемогою

Вітаємо!!!
педагогічний колектив Харківської гімназії № 82
з перемогою у Всеукраїнському конкурсі-рейтингу закладів освіти по роботі з обдарованими дітьми «Школа – джерело талантів».

Інститутом обдарованої дитини НАПН України протягом січня - травня 2018 року проведено Всеукраїнський конкурс-рейтинг для загальноосвітніх навчальних закладів з метою вивчення стану роботи з обдарованою та талановитою молоддю України.

Головна мета конкурсу - створення розвиненої всеукраїнської мережі закладів освіти по роботі з обдарованими дітьми, підвищення ролі та статусу творчих педагогічних колективів та закладів в суспільстві.

За результатами Конкурсу кращі навчальні заклади залучаються як партнери і рекомендуються Інститутом обдарованої дитини НАПН України до участі у різних міжнародних, всеукраїнських, обласних, районних та міських освітніх проектах.

30 травня Інститутом обдарованої дитини НАПН України оприлюднені результати переможців та учасників заходу.

Харківська гімназія № 82 Слобідського району м. Харкова за результатами конкурсу- рейтингу отримала СРІБНИЙ СЕРТИФІКАТ!!!

Вітаємо гімназію з нагородою за активну реалізацію наукових ідей в освітній практиці!

05 червня 2018 року гімназія отримала Диплом Національної академії Педагогічних наук України за активну реалізацію наукових ідей в освітній практиці «Система правової освіти та виховання Харківської гімназії № 82» і ввійшла в збірку «Літопис сучасної науки й освіти України: «Наукові школи, авторські системи і концепції».

/Files/images/novini/2018_rk/06/82.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 456