Малі олімпійські ігри

У Комінтернівському районі в період з 14.11.2011 по 15.12.2011 був проведений І етап (шкільний) малих Олімпійських ігор у 19 закладах освіти району.

Всього у 3-х вікових групах брали участь 223 класи, що складає 100 % та 3353 учнів (56%). Також, у І етапі малих шкільних Олімпійських ігор брали участь батьки – 610 чол.

У змаганнях (спортивна вікторина з історії Олімпійського руху) брали участь 265 учнів (8%), які віднесені до спеціальної медичної групи за станом здоров’я.

На урочистих церемоніях відкриття та закриття змагань були присутні: голова адміністрації району Веприцький Р.С., депутати Білодід М.П., Бобейко А.Є., Василенко О.І., прес-аташе команди «Металіст» Сукачов М., почесний громадянин м. Харкова тричі Олімпійський чемпіон МСМК з волейболу Поярков Ю., чемпіон України з волейболу МС Михайлов Л., ЗТУ з баскетболу МС Маренич С., головний тренер юнацької збірної України з волейболу Столяренко Ю. , директор ДЮСШОР «Металіст» Кутєпов І. та ін.

Переможці малих Олімпійських ігор закладів освіти під час урочистого закриття були нагороджені грамотами та дипломами.

Змагання проведені на належному організаційному та методичному рівні. Результати змагань відповідно до встановленого порядку надані суддівській колегії.

З 17.01.2012

буде проведено II етап (районний) малих Олімпійських ігор.

Кiлькiсть переглядiв: 133