Відкриття сучасного спортивного стадіону «Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №6 Харківської міської ради»

22 листопада 2018 року у Слобідському районі відбулося відкриття сучасного спортивного стадіону «Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №6 Харківської міської ради».

Стадіон, який включає в себе поле для гри в міні-футбол, волейбольну і баскетбольну майданчики, місце для занять настільним тенісом, побудований у рамках реалізації міської комплексної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту міста Харкова на 2017-2020 роки.

Сучасні можливості комплексу – це початок нового етапу розвитку фізичної культури і спорту у Слобідському районі!

Також проведено реконструкцію приміщення спортивної школи, оновлено зал для занять боксом.

У відкритті взяли участь Вячеслав Михайлович Ільєнко, голова Адміністрації Слобідського району, депутат Харківської міської ради, Ольга Іванівна Деменко, директор Департаменту освіти Харківської міської ради, Костянтин Михайлович Курашов, заступник директора департаменту у справах сім’ї, молоді і спорту Харківської міської ради – начальник управління з питань фізичної культури і спорту, Володимир Васильович Ковальковський та Вікторія Вікторівна Качанова, помічники народного депутата України Віталія Юрійовича Хомутинніка.

Сподіваємося, що стадіон стане місцем активного оздоровчого відпочинку для багатьох жителів мікрорайону й учнів шкіл. Упевнені в тому, що система роботи дитячого, дитячо-юнацького і резервного спорту буде на висоті!


Галерея "Відкриття сучасного спортивного стадіону КДЮСШ №6 22.11.2018"

Кiлькiсть переглядiв: 161