20 лютого - День Героїв Небесної Сотні

Указом Президента України № 69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні» від 11.02.2015р. в Україні встановлено особливий пам’ятний день - «День Героїв Небесної Сотні», який відзначається тепер щорічно 20-го лютого.

До пам’ятного дня в ЗЗСО Слобідського району були проведені відповідні заходи: виховні години та бесіди, присвячені пам’яті воїнів, які віддали своє життя за незалежність і територіальну цілісність України; уроки мужності: «Герої нашого часу»; загальношкільні лінійки; засідання круглих столів «Вони помирали, щоб жила Україна», «Україна в боротьбі за державність»; перегляди документальних фільмів «Євромайдан – Україна», «Небесна Сотня - хронологія подій», «Вічна слава Героям Євромайдану», «Загиблим в Україні присвячується…»; виставки у шкільних бібліотеках «Пам`яті Героїв Небесної Сотні»; випуски тематичних стіннівок, малюнків; випуски новин на шкільному радіо «Герої на вмирають».

Учні 5-11-х класів ЗЗСО Слобідського району відвідали виставку «АТО і Харківщина» в Харківському історичному музеї ім. М.Ф. Сумцова.


Галерея "20 лютого - День Героїв Небесної Сотні"

Кiлькiсть переглядiв: 331