Обласний фестиваль «добрих практик» освітян Харківщини «Майстри педагогічної справи презентують».

Підведено підсумки обласного фестивалю «добрих практик» освітян Харківщини «Майстри педагогічної справи презентують». Фестиваль проводився з метою задоволення потреб у професійній самореалізації працівників освіти Харківської області, обміну ефективним педагогічним досвідом та створення умов для співпраці наукових, методичних і педагогічних працівників, які розробляють та запроваджують педагогічні інновації в умовах розбудови нової української школи.

Педагогічні працівники закладів загальної середньої, дошкільної, позашкільної освіти Харківської області представили в електронному вигляді описи сутності та досвіду застосування власних інноваційних освітніх технологій, методів, форм та моделей організації освітнього процесу.

Для участі у Фестивалі успішно зареєструвалися 1277 учасників за 23 номінаціями, які представили опис власного досвіду застосування інноваційних технологій, методів, форм і моделей організації освітнього процесу. У квітні – травні 2019 року експертні комісії за кожною номінацією, відповідно до критеріїв оцінювання конкурсних матеріалів, визначили найкращі роботи педагогів Харківщини та 518 робіт відзначені дипломами І – ІІІ ступенів оргкомітету Фестивалю.

Педагоги закладів освіти Слобідського району отримали 33 дипломів, з них: І ступеня – 9, ІІ ступеня – 7, ІІІ ступеня – 17.

Вітаємо педагогів району з перемогою!

Запрошуємо ознайомитися зі списком переможців.

Кiлькiсть переглядiв: 159