Засідання Ради з національно-патріотичного виховання

12 червня 2019 року на базі Харківського національного університету міського господарства імені О. М. Бекетова проведено розширене засідання Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання дітей та молоді.

Присутніми висвітлювалися питання виконання заходів з національно-патріотичного та правового виховання дітей та молоді в межах Комплексної програми розвитку освіти м. Харкова на 2018-2022 роки.

Члени Координаційної ради обговорили подальший план дій стосовно реалізації проектів «Шкільний омбудсмен» та «Я українець, громадянин, патріот», консолідації зусиль учасників освітнього процесу, представників влади та громадських організацій щодо реалізації Концепції підтримки та сприяння розвитку дитячого громадського руху в Україні.

Методисти управлінь освіти адміністрацій районів наголосили на необхідності створення освітнього середовища, сприятливого для формування у дітей та молоді толерантної поведінки та правової культури.

Із цікавими пропозиціями відносно розвитку інституту омбудсмена в сучасній школі виступив представник уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у східних регіонах Красноперов Сергій Георгійович.

Ректор Харківського національного університету міського господарства імені О. М. Бекетова Бабаєв Володимир Миколайович висловив подяку керівникам управлінь освіти адміністрацій районів, методистам та педагогам закладів освіти за співпрацю з питань правового та національно-патріотичного виховання.

Під час засідання представники Харківської міської організації ветеранів України проаналізували результати спільної роботи і висловили подяку учням та їх наставникам за цікаві творчі роботи, присвячені Дню Перемоги. У планах спільних дій Департаменту освіти та Ради ветеранів − проведення Естафети пам’яті до дня визволення м. Харкова від німецько-фашистських загарбників.

/Files/images/novini/2019/06/Засідання Ради з нац-патр. вих нов 2.jpg/Files/images/novini/2019/06/Засідання Ради з нац-патр. вих нов.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 177