Повернутися до звичайного режиму

VI Освітній проект «Ніч науки»

VI Освітній проект «Ніч науки», в рамках якого провідні виші Харкова презентують свої наукові відкриття і досягнення, пройде 21 вересня у Харкові.

Цього року в проекті візьмуть участь 16 вищих навчальних закладів Харкова, в тому числі Харківський національний університет ім. В. Н. Каразіна, Національний університет міського господарства ім. О М. Бекетова, Національний медичний університет, Національний економічний університет ім. Семена Кузнеця, а також Харківський планетарій ім. Ю. Гагаріна та STEM-школа «Inventor».

Урочисте відкриття «Ночі науки» відбудеться о 16:00 у Харківському національному університеті міського господарства ім. О. М. Бекетова. В цей же час почнуть свої програми усі виші, на базі яких харків'янам продемонструють різні експерименти, познайомлять з роботою лабораторій і кафедр, а також презентують сучасні розробки і досягнення науки.

Організатор заходу - Департамент міжнародного співробітництва за підтримки Німецької федеральної компанії «GIZ» та компанії «Vodafone Україна». «Ніч науки» проходить в місті з ініціативи Харківського міського голови Геннадія Кернеса.

/Files/images/novini/2019/09/Маршрут.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 167