Зустріч з випускниками-медалістами 2012 року

14 травня 2012 року в Адміністрації Комінтернівського району Харківської міської ради відбулися урочистості з нагоди вшановування 57 випускників-медалістів 2012 року загальноосвітніх навчальних закладів та їх батьків.

У літопис учнівства Комінтернівського району вписано ще одну сторінку, сторінку молодості та краси, знань та сили, захоплюючої творчості і само стверджуючої особистості.

На святі вітали випускників та їх батьків депутати Харківської міської ради Анатолій Денисенко та Микола Білодід, заступник Голови Адміністрації Комінтернівського району Світлана Лещенко, заступник голови районної організації Партії регіонів Ігор Черкашин.

Серед випускників-медалістів – переможці Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, призери конкурсу-захисту малої Академії наук України, стипендіати Президента України, стипендіати Харківської міської ради та Харківського міського голови, лідери учнівського самоврядування, лауреати Міжнародних, Всеукраїнських, обласних творчих конкурсів, фестивалів, інтелектуальних конкурсів та змагань.

Присутніх у залі вітали творчі колективи району, керівники, педагоги, учні загальноосвітніх навчальних закладів.

Випускники-медалісти були нагороджені Почесною грамотою і подарунком Адміністрації Комінтернівського району, подарунками від районної організації Партії регіонів, від депутата Харківської міської ради Анатолія Денисенка батьки випускників – Подяками та подарунком.

Кiлькiсть переглядiв: 256