Повернутися до звичайного режиму

«Професійна та особистісна компетентність педагогічних працівників щодо здійснення супроводу та підтримки обдарованих учнів та їх батьків»

22 травня 2012 року на базі Харківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 114 відбулася навчально-методична конференція за темою: «Професійна та особистісна компетентність педагогічних працівників щодо здійснення супроводу та підтримки обдарованих учнів та їх батьків».

На конференції були присутні методисти методичного центру, заступники директорів з навчально-виховної роботи, працівники психологічної служби, учні загальноосвітніх навчальних закладів та їх батьки.

У конференції взяв участь із виступом методист школи-інтернату «Обдарованість», експерт по роботі з обдарованими дітьми – Халін Андрій Іванович.

Особлива увага була віддана виступу батьків разом з їх дітьми, які висвітили свій життєвий досвід, висловили слова подяки усім педагогічним працівникам, класним керівникам, директорам загальноосвітніх навчальних закладів, які створюють сприятливу атмосферу для розвитку наших дітей.

Також у конференції прийняли участь з виступами вчитель основ здоров’я ХЗОШ № 151, керівник гуртка «Психологія» - Мілованова Тетяна Юріївна. Разом із практичним психологом ХГ № 82 вони звернули увагу учасників конференції на особливе значення творчості та спонтанності у психолого-педагогічній підтримці обдарованих учнів.

Практичні психологи ХГ № 46 провели анкетування батьків та педагогічних працівників з метою отримання та узагальнення інформацію для подальшої роботи у напрямку здійснення соціально-психологічної підтримки та супроводу обдарованих учнів

/Files/images/SN857158.JPG

/Files/images/SN857157.JPG

/Files/images/SN857126.JPG

/Files/images/SN857094.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 196