ВИГРАВАЙТЕ НОВЕ ОБЛАДНАННЯ Й ТЕХНІКУ РАЗОМ ІЗ SAMSUNG!

Керівникам навчальних закладів, педагогам, учням
ВИГРАВАЙТЕ НОВЕ ОБЛАДНАННЯ Й ТЕХНІКУ РАЗОМ ІЗ SAMSUNG!
З 03 вересня по 26 листопада 2012 року компанія Samsung запрошує школярів взяти участь у конкурсі в рамках проекту «Samsung назустріч знанням».
Покращення життя людей по всьому світу – головна мета Samsung Electronics. Приєднуйся до них у цьому прагненні, напиши есе про те, як високі технології змінюють світ на краще та виграй подарунки для себе і мультимедійний клас майбутнього для своєї школи!
Для цього потрібно до 29 жовтня 2012 року надіслати на конкурс есе на тему «Інноваційні технології – краще життя», де будуть розкриті твої бачення та міркування щодо новітніх засобів спілкування або нових джерел енергії, про машини без водіїв чи комфорт «розумних» будинків тощо. Автори найкращих десяти есе гарантовано отримають смартфони Samsung, а двоє фіналистів ще й ноутбуки.
Під час другого етапу конкурсу (з 13 по 26 листопада 2012 року) школи разом з талановитими авторами есе підготують презентації проектів і представлять їх на розгляд експертного журі. За результатами конкурсу будуть визначені двоє фіналістів і головний переможець.
Школи-фіналісти отримають цифрові лабораторії, а школа-переможець буде забезпечена комплексним класом майбутнього, який складається з електронної дошки, 30 ноутбуків для учнів, комп’ютера для вчителя, а також багатофункціонального обладнання Samsung.
Просимо дану інформацію довести до відома учнів, розмістити на сайтах навчальних закладів, стендах з інформацією.

Додатково:

Правила участі

Реєстраційна форма

Кiлькiсть переглядiв: 239