Повернутися до звичайного режиму

Семінар для практичних психологів та соціальних педагогів

20 листопада 2012 року на базі Харківської гімназії № 83 Харківської міської ради Харківської області відбувся семінар для практичних психологів та соціальних педагогів за темою: «Соціально-психологічний супровід профільного та допрофільного навчання у загальноосвітніх навчальних закладах району». На семінарі відбулася презентація досвідів роботи з відповідної тематики:

- «Профільність навчання в загальноосвітній системі України. Визначення профілю навчання учнів та подальшого професійного самовизначення» (Сахацька Т.Є., практичний психолог ХГ № 83).

- «Програма тренінгових профорієнтаційних занять з учнями» (Вербенець Т.М., практичний психолог ХЗОШ № 151).

- «Вплив життєвих цінностей та уявлень про майбутнє на направленість особистості старшокласника» - виступ Ільїна Ю.Ю., практичного психолога ДНЗ № 146 із досвідом в рамках проекту «Волонтерський рух «Твої обрії» при Харківському обласному центрі зайнятості.

/Files/images/с1.jpg

У практичному блоці семінару практичний психолог Ільїна Ю.Ю. та методист з психологічної служби навчальних закладів району Возгрива Н.Ю. провели з учнями 9-х класів відкрите профорієнтаційне заняття за темою: «Обирати нам. Вирішувати нам».

Завершив роботу круглий для всіх учасників семінару.

/Files/images/с2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 239