Повернутися до звичайного режиму

День відкритих дверей ХНУВС

16 лютого 2013 року у Харківському національному університеті внутрішніх справ пройшов День відкритих дверей. До університету завітало 220 учнів 10-11 класів шкіл Комінтернівського району.

/Files/images/novini/fev2013/15.02.2013_7.jpg

Цього разу до участі у Дні відкритих дверей запрошено представників спецпідрозділів «Беркут», «Сокіл», «Титан», а також працівників Кінологічного центру, Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. Майбутні абітурієнти ознайомилися з роботою кожного з цих підрозділів, цілями та завданнями, які вони виконують.

Гості університету дізналися про навчально-наукові інститути –підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції; права та масових комунікацій, факультети з підготовки фахівців: для підрозділів слідства, для підрозділів міліції громадської безпеки та кримінальної міліції у справах дітей, для підрозділів боротьби з кіберзлочинністю та торгівлею людьми, а також факультет заочного та дистанційного навчання працівників ОВС, Сумську філію, Євпаторійський факультет та навчально-консультативні пункти, які входять до його складу.

Одна з майбутніх абітурієнток – Анастасія Бєлоусова, учениця 10 класу, ХЗОШ № 102 м. Харкова говорить, що навчатися у Харківському національному університеті внутрішніх справ – її мрія з дитинства, цей навчальний заклад закінчив її батько, тож про службу в міліції Анастасія знає не на словах і має бажання продовжити сімейну династію правоохоронців.

Привітав усіх присутніх, які завітали на День відкритих дверей, ректор университету Сергій Гусаров. Він розповів про історію створення та роботу університету, а також наголосив, що велика увага приділяється не тільки навчанню, але й вихованню, всебічному розвитку молодої людини. Перший проректор університету з навчально-методичної та наукової роботи Олександр Головко розповів майбутнім абітурієнтам про правила прийому на навчання.

Начальник управління кадрового забезпечення ГУМВС України в Харківській області Андрій Волобуєв відзначив, що підрозділами кадрового забезпечення ведеться постійна робота з кандидатами на навчання до закладів системи МВС.

Також на захід було запрошено директора Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Олександра Сидоренка: «В університеті завжди висока явка абітурієнтів і не тільки з Харківської області, адже вони зацікавлені отримати вищу освіту саме в Харківському національному університеті внутрішніх справ». Абітурієнтам продемонстрували заняття з фізичної та вогневої підготовки, організували виставку вогнепальної зброї, познайомили з бібліотекою університету, а також організували екскурсію до гуртожитку, де проживають курсанти.

ФОТОЗВІТ

Кiлькiсть переглядiв: 449