Intel® ISEF (International Engineering and Science Fair)

Intel® ISEF (International Engineering and Science Fair) – одна з найбільш широкомасштабних міжнародних освітніх ініціатив корпорації Intel. Вже 60 років поспіль кожного року ISEF збирає більш ніж півтори тисячі талановитих школярів з більш ніж 50-ти країн світу. Призовий фонд конкурсу складає понад 4 мільйони доларів!

/Files/images/novini/mart2013/IMG_0002.jpg

В Україні національний етап конкурсу Intel ISEF проходить з 2004 року, коли офіційного статусу набув перший національний конкурс під назвою «Intel-ЕкоУкраїна». Його організатором став Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді МОН України. В жовтні 2009 року було оголошено про новий національний конкурс із технічних спеціальностей «Intel – ТехноУкраїна» під егідою Академії наук України та Національного технічного університету України «КПІ». В рамках конкурсів відбувається Освітня академія по роботі з обдарованою молоддю для наукових керівників школярів.

/Files/images/novini/mart2013/IMG_0004.jpg

У цьому навчальному році учні ліцею Ізмайлова А. (11-Б), Шапігіна В. (11-Б), Романов М. (10-А) взяли участь у національному (очному) етапі Міжнародного конкурсу “IntelISFF” (Іnternational Science and Engineering Fair). Всі учні отримали дипломи. Романов Михайло отримав Диплом за ІV місце та міжнародний сертифікат, який свідчить про практичне застосування свого винаходу у майбутньому.

/Files/images/novini/mart2013/IMG.jpg/Files/images/novini/mart2013/IMG_0003.jpg/Files/images/novini/mart2013/IMG_0001.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 242